B 29223-101: Technician - food technology (bakery technology) (Q673211): Difference between revisions

From FactGrid
Jump to navigation Jump to search
(‎Created claim: OhdAB standard designation (P914): Techniker/in - Lebensmitteltechnik (Bäckereitechnik), #quickstatements; #temporary_batch_1702318698755)
(‎Created claim: Female form of label (P888): Staatlich geprüfte Technikerin Fachrichtung Lebensmitteltechnik Schwerpunkt Bäckereitechnik, #quickstatements; #temporary_batch_1702412994596)
Property / Female form of label
 
Staatlich geprüfte Technikerin Fachrichtung Lebensmitteltechnik Schwerpunkt Bäckereitechnik (German)
Property / Female form of label: Staatlich geprüfte Technikerin Fachrichtung Lebensmitteltechnik Schwerpunkt Bäckereitechnik (German) / rank
 
Normal rank

Revision as of 22:30, 12 December 2023

OhdAB key item
Language Label Description Also known as
English
B 29223-101: Technician - food technology (bakery technology)
OhdAB key item

    Statements

    Techniker/in - Lebensmitteltechnik (Bäckereitechnik) (German)
    0 references
    Staatlich geprüfte Technikerin Fachrichtung Lebensmitteltechnik Schwerpunkt Bäckereitechnik (German)
    0 references

    Identifiers

    B 29223-101
    0 references