B 29222-103: Specialist - confectionery technology - long-life baked goods (Q673052): Difference between revisions

From FactGrid
Jump to navigation Jump to search
(‎Created claim: OhdAB standard designation (P914): Fachkraft - Süßwarentechnik - Dauerbackwaren, #quickstatements; #temporary_batch_1702318698755)
(‎Added [es] label: B 29222-103: Especialista - pastelería - productos de panadería de larga duración, #quickstatements; #temporary_batch_1705829065313)
 
(2 intermediate revisions by the same user not shown)
label / eslabel / es
 
B 29222-103: Especialista - pastelería - productos de panadería de larga duración
Property / Female form of label
 
Fachkraft für Süßwarentechnik Fachrichtung Dauerbackwaren (German)
Property / Female form of label: Fachkraft für Süßwarentechnik Fachrichtung Dauerbackwaren (German) / rank
 
Normal rank
Property / Male form of label
 
Fachkraft für Süßwarentechnik Fachrichtung Dauerbackwaren (German)
Property / Male form of label: Fachkraft für Süßwarentechnik Fachrichtung Dauerbackwaren (German) / rank
 
Normal rank

Latest revision as of 13:29, 21 January 2024

OhdAB key item
Language Label Description Also known as
English
B 29222-103: Specialist - confectionery technology - long-life baked goods
OhdAB key item

    Statements

    Fachkraft - Süßwarentechnik - Dauerbackwaren (German)
    0 references
    Fachkraft für Süßwarentechnik Fachrichtung Dauerbackwaren (German)
    0 references
    Fachkraft für Süßwarentechnik Fachrichtung Dauerbackwaren (German)
    0 references

    Identifiers

    B 29222-103
    0 references