B 29223-101: Technician - food technology (bakery technology) (Q673211): Difference between revisions

From FactGrid
Jump to navigation Jump to search
(‎Created claim: OhdAB standard designation (P914): Techniker/in - Lebensmitteltechnik (Bäckereitechnik), #quickstatements; #temporary_batch_1702318698755)
(‎Added [es] label: B 29223-101: Técnico en tecnología de los alimentos (panadería), #quickstatements; #temporary_batch_1705829065313)
 
(2 intermediate revisions by the same user not shown)
label / eslabel / es
 
B 29223-101: Técnico en tecnología de los alimentos (panadería)
Property / Female form of label
 
Staatlich geprüfte Technikerin Fachrichtung Lebensmitteltechnik Schwerpunkt Bäckereitechnik (German)
Property / Female form of label: Staatlich geprüfte Technikerin Fachrichtung Lebensmitteltechnik Schwerpunkt Bäckereitechnik (German) / rank
 
Normal rank
Property / Male form of label
 
Staatlich geprüfter Techniker Fachrichtung Lebensmitteltechnik Schwerpunkt Bäckereitechnik (German)
Property / Male form of label: Staatlich geprüfter Techniker Fachrichtung Lebensmitteltechnik Schwerpunkt Bäckereitechnik (German) / rank
 
Normal rank

Latest revision as of 13:31, 21 January 2024

OhdAB key item
Language Label Description Also known as
English
B 29223-101: Technician - food technology (bakery technology)
OhdAB key item

    Statements

    Techniker/in - Lebensmitteltechnik (Bäckereitechnik) (German)
    0 references
    Staatlich geprüfte Technikerin Fachrichtung Lebensmitteltechnik Schwerpunkt Bäckereitechnik (German)
    0 references
    Staatlich geprüfter Techniker Fachrichtung Lebensmitteltechnik Schwerpunkt Bäckereitechnik (German)
    0 references

    Identifiers

    B 29223-101
    0 references