B 29232-101: Butcher - production of delicatessen and preserves (Q673230): Difference between revisions

From FactGrid
Jump to navigation Jump to search
(‎Created a new Item: #quickstatements; #temporary_batch_1702286398592)
 
(‎Added [es] label: B 29232-101: Carnicero - producción de charcutería y conservas, #quickstatements; #temporary_batch_1705829065313)
 
(3 intermediate revisions by the same user not shown)
label / eslabel / es
 
B 29232-101: Carnicero - producción de charcutería y conservas
Property / OhdAB standard designation
 
Fleischer/in - Herstellen von Feinkost und Konserven (German)
Property / OhdAB standard designation: Fleischer/in - Herstellen von Feinkost und Konserven (German) / rank
 
Normal rank
Property / Female form of label
 
Fleischerin Fachrichtung Herstellen von Feinkost und Konserven (German)
Property / Female form of label: Fleischerin Fachrichtung Herstellen von Feinkost und Konserven (German) / rank
 
Normal rank
Property / Male form of label
 
Fleischer Fachrichtung Herstellen von Feinkost und Konserven (German)
Property / Male form of label: Fleischer Fachrichtung Herstellen von Feinkost und Konserven (German) / rank
 
Normal rank

Latest revision as of 13:31, 21 January 2024

OhdAB key item
Language Label Description Also known as
English
B 29232-101: Butcher - production of delicatessen and preserves
OhdAB key item

    Statements

    Fleischer/in - Herstellen von Feinkost und Konserven (German)
    0 references
    Fleischerin Fachrichtung Herstellen von Feinkost und Konserven (German)
    0 references
    Fleischer Fachrichtung Herstellen von Feinkost und Konserven (German)
    0 references

    Identifiers

    B 29232-101
    0 references