Marx Rumpolt, Ein new Kochbuch (Frankfurt/Main: J. Feyerabend; S. Feyerabend und Rumpolt, 1581). (Q959066): Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
Olaf Simons (talk | contribs) |
Alina Lange (talk | contribs) (Created claim: Format (P93): 2° / folio (Q11145), #quickstatements; #temporary_batch_1721813322417) |
||
(11 intermediate revisions by 3 users not shown) | |||
Property / Publisher | |||
Property / Publisher: Johann Feyerabend, Frankfurt (publishing business 1573-1599) / rank | |||
Normal rank | |||
Property / Field of knowledge | |||
Property / Field of knowledge: Cooking / rank | |||
Normal rank | |||
Property / Genre classification | |||
Property / Genre classification: Cookbook / rank | |||
Normal rank | |||
Property / Google Books ID | |||
Property / Google Books ID: StBWAAAAcAAJ / rank | |||
Normal rank | |||
Property / Online information | |||
Property / Online information: http://diglib.hab.de/wdb.php?dir=drucke/2-3-oec-2f / rank | |||
Normal rank | |||
Property / VD16 ID | |||
Property / VD16 ID: VD16 13440 / rank | |||
Normal rank | |||
Property / Format | |||
Property / Format: 2° / folio / rank | |||
Normal rank |
Latest revision as of 10:29, 24 July 2024
print publication
Language | Label | Description | Also known as |
---|---|---|---|
English | Marx Rumpolt, Ein new Kochbuch (Frankfurt/Main: J. Feyerabend; S. Feyerabend und Rumpolt, 1581). |
print publication |
Statements
Ein new Kochbuch/| Das ist Ein | grundtliche beschreibung | wie man recht vnd wol ... | allerley Speiß ... | auff Teutsche/ Vngerische/ Hispanische/ Jta=|lianische vnnd Frantzösische weiß/ kochen vnd zubereiten solle ... | Auch ... wie man herrliche grosse Pancketen ... | anrichten vnd bestellen soll.| ... jetzundt zum ersten in Druck gegeben/ dergleichen vor nie ist außgegangen/| Durch | M.Marxen Rumpolt/ Churf.Meintzischen Mundtkoch.| ... Sampt einem gründtlichen Bericht/ wie man alle Wein vor allen zufällen | bewaren ... | soll ... |
0 references
[6], 41, [1], CC, [1] Bl.
0 references
1581
0 references